Hvornår

01/06/2022    
07:00 am - 09:00 am
#_EVENTADDTOCALENDAR

Vi inviterer til en fælles morgenkrydder, hvor Himmerland Boligforening er vært. Kom og hør om omdannelsen af Kildeparken – et tidligere udsat boligområde i det østlige Aalborg. Himmerland Boligforening vil fortælle om den unikke samarbejdsmodel, der har ført til Bygherreprisen, Byplanprisen og senest en nominering til den internationale European Responsible Housing Awards, hvor man dyster mod byer som Barcelona, Milano og Bologna.

Erhvervslivet har været en vigtig drivkraft, og derfor er der også indtænkt et erhvervsstrøg i omdannelsen. I samme ombæring er der bygget et seniorbofællesskab, og begge dele bruges nu i den nye fortælling om boligområdet. Vi slutter af med en kort gåtur ind og se et par erhvervsboliger.

Program:
7.15: ankomst og registrering i KaffeFair
7.30: Netværk og morgenmad
8.00: Kort gåtur til erhvervsboliger med fremvisning v. komminikationschef Jens Utzon
8.45: Farvel og tak for i dag

Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Parkering:
Foran Sundheds- og Kvartershuset er der tidsbegrænset parkering - du kan registrere din bil på skærmen, som hænger lige ved hjørnet, hvor man går ned til KaffeFair, så du slipper for en bøde. Kører du om til bagsiden af Sundheds- og Kvartershuset, er der gratis parkering.

Maksimalt to deltagere pr. virksomhed/organisation.

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram