Hvornår

14/02/2024    
08:00 am - 10:00 am
#_EVENTADDTOCALENDAR

Kom og få gode råd fra vores specialister

Kom og deltag i vores spændende arrangement onsdag 14. februar 2024, hvor du som iværksætter får mulighed for at møde en lang række kompetente og knivskarpe specialister, som sidder klar til at give dig værdifuld sparring på din forretningsidé og dine ønsker om at udvikle din forretning til næste niveau.  

Som en del af ErhvervsNetværk 9220s nye Iværksætteri-initiativ, får du som iværksætter nu en unik mulighed for at møde vores dygtige specialister, som har en bred vifte af kompetencer og erfaring inden for forskellige brancher. Uanset om du har brug for rådgivning inden for markedsføring, finansiering, produktudvikling eller noget helt fjerde, vil du finde specialister, der er klar til at stille deres ekspertise til rådighed for dig.  Arrangementet er gratis for alle.

Få en halv time med vores dygtige specialister

Til dette event får du som iværksætter en halv time med et skræddersyet team af specialister, hvor du kan pitche din udfordring/forretningsidé.

Husk at forberede dit pitch og medbringe dine spørgsmål og udfordringer, så du får mest muligt ud af tiden med specialisterne.

Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre iværksættere, så I kan udveksle erfaringer og lære af hinanden. Det er også en oplagt lejlighed til at opbygge nye forbindelser og potentielle samarbejdsmuligheder.

Bonusinfo:

Hvis du fremadrettet vælger at melde dig ind i vores Iværksætteri-netværk, vil du få mulighed for at få koblet en eller flere specialister på din virksomhed, så du kan få endnu mere sparring til at vækste!

Tid og sted:
Tirsdag 14. februar fra kl. 8.00 – 10.00
Kompass Hotel
Østerbro 27
9000 Aalborg

Forplejning:
Der serveres morgenmad kl. 8.00, så du behøver ikke at spise hjemmefra.

Tilmelding for IVÆRKSÆTTERE:
Vores Iværksætteri-netværk er skræddersyet til de lidt mere etablerede iværksættere med eget CVR nr. Derfor skal du have en eksisterende forretning og været i gang i et stykke tid, men med ønsket om at udvikle dit firma endnu mere.

Tilmeldingen er åben for ALLE (inkl. iværksættere der ikke er medlem af netværket). Men pladserne er begrænsede, så skynd dig at sikre din plads.

Tilmeld dig via dette link.

Tilmelding for SPECIALISTER:
Er du interesseret i at høre mere om, hvad det indebærer at være en del af vores mentor-korps/specialister, så kontakt venligst Erhvervsnetværk 9220's sekretariat på tlf. 3137 9220 eller mail: sek@nv9220.dk

Tilmeld dig via dette link.

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder på stedet.

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram