Hvornår

13/10/2022    
09:00 am - 15:00 pm
#_EVENTADDTOCALENDAR

Netværksgruppen Aktive Arbejdspladser inviterer på inspirationstur sammen med partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdspladser.

Torsdag 13. oktober 2022 holder partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdspladser en aktiv og medrivende inspirationsdag. Vi lægger ud hos Coolshop i Nørresundby, hvor vi skal høre, hvad de har gjort for at fremme sundheden på arbejdspladsen. Derefter kører vi i bus til Sæby Fiskeindustri, der også har gennemført spændende tiltag for at medarbejderne kan få motion i løbet af arbejdsdagen.

Der vil som altid være mulighed for networking i bussen. Og du går hjem fra inspirationsturen med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk inden for sundhed på arbejdspladsen. Tilmeld dig og få et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads.

Dagen starter hos Coolshop på Loftbrovej 28-30 i Nørresundby kl. 9.00.

Der er et stærkt begrænset deltagerantal - så skynd dig at mede dig til, hvis du også gerne vil høre og se, hvad de to virksomheder gør i forhold til sundhed på arbejdspladsen.

Tilmeld dig her.

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram