Hvornår

09/06/2023    
14:30 pm - 18:00 pm
#_EVENTADDTOCALENDAR

Fredag 9. juni 2023 kl. 14.30-18 holder ErhvervsNetværk 9220 et anderledes socialt arrangement, hvor overskriften er Gin & Net – og temaet er ”Nabohjælp”.

”Nabohjælp” tager afsæt i en af de oprindelige tanker bag vores netværk – nemlig at vi medlemmer hjælper og støtter hinanden ligesom gode naboer, der låner en kop mælk eller en havefræser på tværs af skellet.

Det er naturligvis lettest, når man kender naboen. Derfor vil vores medlem 360WillForce føre os igennem to-tre øvelser, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Det er velkendt, at en god stemning kan blive endnu bedre ved at servere en drink, så det indgår også i arrangementet. Eller faktisk tre drinks pr. deltager, så lad bilen stå.

Drinksene – alle med gin – leveres og serveres af vores medlem Vinshoppen i Vejgaard. Du kan naturligvis også få en drink uden alkohol. Og der er chips til uanset hvad.

Netværksøvelserne begynder omkring kl. 15, så sørg for at være klar med en drink i hånden, når Henrik og Jill fra 360WillForce kalder til samling.

Arrangementet foregår i kantinen hos Artelia (tidligere MOE) på adressen Østre Havnegade 18, 1. th., Aalborg. Det er lige ved siden af Cable Park Aalborg og Lagkagehuset.

Tilmelding

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram