Hvornår

09/02/2023    
16:00 pm - 19:00 pm
#_EVENTADDTOCALENDAR

Torsdag 9. februar 2023 retter vi blikket mod et emne, der beklageligvis er blevet aktuelt for mange virksomheder. Og som uden tvivl vil blive det for mange flere, hvis ikke de tager deres forholdsregler.

Det drejer sig om cybercrime - eller på godt dansk datakriminalitet. Det vil sige den form for kriminalitet, der er rettet mod data og datasystemer - og som begås med dataudstyr som redskab.

Vi får besøg af Johnny Vestergaard fra NC3, Nationalt Cyber Crime Center hos Politiet. Han vil med afsæt i lokale sager fortælle, hvad der rører sig inden for IT-kriminalitetsområdet og ikke mindst, hvad man som virksomhed kan gøre for ikke at blive et offer.

På scenen kommer også Trifork Security, der er sat i verden, fordi professionelle it-kriminelle kræver professionelt modspil. Virksomheden beskriver sig selv som en dedikeret forretningsenhed med fokus på analytics og cybersikkerhed, der hver dag hjælper førende private virksomheder og offentlige institutioner til en rolig nattesøvn.

Tilmelding

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram