Velkommen til vores nye medlem CABINN Hotel Aalborg

Velkommen til vores nye medlem CABINN Hotel Aalborg
3. december 2019 sek9220

CABINN Hotel Aalborg er vores nyeste medlem af ErhvervsNetværk 9220

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til Cabinn Hotel Aalborg, der er vores nyeste medlem af ErhvervsNetværk 9220.

CABINN har eksisteret i 28 år og er en af de mest innovative virksomheder inden for hotelbranchen. Den danskejede hotelkæde omfatter pt. 10 hoteller i de seks største danske byer: fem i København og et i AarhusOdenseAalborgEsbjerg samt Vejle. I alt ca. 3.000 værelser og 8.200 senge. I løbet af 2019 vil der være ikke mindre end 4.300 værelser, og der er flere på vej.

CABINN er den første budget hotelkæde i Danmark med et gennemtænkt koncept, der bryder med den traditionelle måde at tænke overnatning på.

CABINN er den eneste hotelkæde, som tilbyder lave priser året rundt. CABINN repræsenterer et ærligt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan bo 100% centralt, uden at det koster dig en formue. At det kan lade sig gøre, skyldes deres funktionelle indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten.

CABINN tilbyder overordnet fire forskellige værelseskategorier, der tilgodeser forskellige prisklasser. Det betyder, at konceptet er tilpasset et bredt udsnit af gæster med forskellige behov:

Der er det billige Economy-værelse, som giver den absolut bedste pris på en overnatning til konference-deltagere. Så er der det populære Standard-værelse, der er perfekt til par, som gerne vil bruge pengene ude i byen. I den lidt dyrere ende er der det komfortable Commodore-værelse og Captain’s Class til gæster, der vil have mere plads.

 

På billedet ses Per Bang fra NV9220 og Jan Matthiesen fra CABINN Hotel Aalborg

Må gerne deles: Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Vores sponsor