Samarbejde

Samarbejde

ErhvervsNetværk 9220’s relationer og samarbejder

ErhvervsNetværk 9220´s fornemste opgave er at opsøge, dyrke og vedligeholde relationer og samarbejde, hvor der foregår erhvervspolitiske overvejelser. Vores ambition er at være den foretrukne partner i erhvervsmæssige drøftelser, der vedrører lokalområdet i postnummer 9220.

Herunder kan du læse mere om vores nuværende samarbejder og relationer.

Region Nordjylland

Vores samarbejde med Region Nordjylland fokuserer på udvikling i regionen.

Aalborg Kommune

Samarbejdet med Aalborg Kommunes Erhvervsafdeling har til formål at at præge udviklingen af lokalområde 9220 i en positiv retning. På den måde er vi – via dialog og sparring – med til at støtte de mange gode kræfter, initiativer og investeringer, der bliver tilført området og dermed sikre, at planerne bliver ført ud i livet.

Aalborg Universitet & University College Nordjylland

Moderne virksomheder har erkendt, at gode relationer og tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner er nødvendige strategiske redskaber for at være med i den udvikling, der sker på alle områder.

Andre uddannelsesinstitutioner

ErhvervsNetværk 9220 samarbejder med et bredt udvalg af andre uddannelsesinstitutioner og på tværs af faglighed. Sparringpartner er Ungdommens Uddanelsesvejledning og de engagerede og motiverede partnere er Tech College, Aalborg Handelsskole, Mellervangen Skole og Herningvejen Skole. Alle de nævnte deltager desuden i netværkets temagruppe Uddannelse og Rekruttering 9220.

Andre samarbejdspartnere er DR P4 Nordjylland, Borgerforum, Sundhedsværkstedet Øst, Aalborg Boldspilklub af 1885, AaB Ishockey, Cabi, Center for Døvblindhed og høretab, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling

Vores sponsor