1616/0202-1515

Orden i paragrafferne!

Orden i paragrafferne!

Nyt medlem Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma I/S

Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma I/S er et moderne advokatfirma, hvor nærvær, tilgængelighed og stor faglig viden er nøgleordene i forhold til hvordan virksomheden behandler deres kunder. Det ejes og drives af Thomas Kaehne Ghiladi og Jakob Dalsgaard-Hansen, der begge er advokater med møderet for Højesteret. De betjener med udgangspunkt i Vejle og Aalborg kunder fra hele Danmark og anvender de nyeste muligheder for digitale møder, email og direkte møder hos kunderne. Fordi virksomheden har begrænsede faste omkostninger er deres juridiske ydelser ofte langt billigere end gængse advokaters. De er beskikkede af det danske Justitsministerium og er ansvarsforsikret i HDI Gerling (Nassau).

Målet er, at yde den bedste juridiske rådgivning på en nærværende og forståelig måde så kunderne får en oplevelse af at advokater blot er mennesker med stor viden om netop det emne de har brug for.

 width=
Jakob Dalsgaard-Hansen
Advokat
Ghiladi & Dalsgaard Advokatfirma I/S

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram