14/02/2019

Vilsgaard Vision er nyt medlem

Vilsgaard Vision er nyt medlem

Lise Hansen er kommunikationstræner og startede Vilsgaard Vision for 7 år siden og henvender sig udelukkende til erhvervslivet.

Kommunikationstræning dækker over flere opgaver. Nogle dage underviser hun i kropssprog, og hvad det betyder for din evne til at brænde igennem med budskabet og din evne til at skabe følgeskab omkring dig selv.  Næste dag er det måske undervisning i, hvordan man kan aflæse ansigtsudtryk, og dermed blive bedre til at vurdere, om kunden tænker ”ja” eller ”nej” f.eks. i en salgssituation. Andre dage underviser Lise en politiker i, hvordan han kan vinde en TV-duel, eller brænde igennem på talerstolen. Lise kommunikationstræner også masser af ledere, for selv om man er udpeget til leder, er man ikke nødvendigvis den fødte kommunikatør. Og selv om man skal gå forrest, er det slet ikke sikkert, at man ved hvordan i praktisk handling og kommunikation.

Foredragsholdere har ligeledes brug for hjælp, for den gode historie er ikke et lighedstegn over til, at man har evnen til at holde sit publikum fanget i to timer. Det kræver viden om kropssprog, stemmebrug, storytelling, psykologiske triggere, retorik og manuskriptopbygning. Så de dage, hvor Lise er booket hos en kunde, er vidt forskellige.

Og så er der selvfølgelig også dage, der går med administration, som bogføring, forberedelse af nye foredrag og workshops, gennemgang af optagelser, hvor en kunde skal have feedback på, hvordan han eller hun kommunikerer, salg og markedsføring. Som solo-selvstændig har Lise jo selv alle kasketter på.

Lise var 30 år, da hun første gang fik tanken om at blive solo-selvstændig. Hun kan huske, at det irriterede hende, når andre skulle bestemme, hvornår hun skulle møde, hvad hun skulle lave, og hvordan hun skulle lave det. Lise trives fremragende med at være sig selv og påtænker ikke at skulle have ansatte.

Idéen med Vilsgaard Vision er at hjælpe mennesker, som trænger til et boost på deres kommunikation. Lise hjælper sine kunder med at brænde igennem med budskabet, uanset om de skal kommunikere til én person eller til flere hundrede, og uanset om det er LIVE eller det er via en skærm. På den måde booster hun f.eks. foredragsholderens selvsikkerhed, lederens gennemslagskraft og sælgerens hit-rate.

Læs mere her: www.vilsgaardvision.dk/ Vilsgaard Vision

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram