21/06/2017

Audio Visuelt Centrum

Audio Visuelt Centrum

AVC er en af Danmarks førende AV-leverandører med landsdækkende salgs- og serviceafdelinger i Horsens, Odense og Brøndby. Idégrundlaget for virksomheden er rådgivning, salg og servicering af AV-udstyr og professionel lyd til den offentlige og private sektor i Danmark. De har i dag et højtudviklet og omfattende produktprogram, der på internationalt plan er grundigt testet, således at de kan rådgive, levere og servicere den optimale løsning for deres kunder. Med deres kompetencer og brug af innovativ teknik samt knap 50 års erfaring som professionel AV-leverandør, udgør AVC en stærk og stabil samarbejdspartner, der skaber kvalitetsbevidste, let håndtérbare og fremtidssikre AV-totalløsninger til både store og små behov!

De har fokus på kommunikation i forbindelse med din AV-løsning, men også i forhold til dig som kunde. De tilbyder dig rådgivning og sparring inden du skal investere, og sætter alt ind på et godt samarbejde.  De bidrager med gennemtestede AV-løsninger eller udvikler innovative og skræddersyede AV-løsninger til netop dig – fra de helt enkle AV-løsninger og til de helt store forkromede AV-løsninger.

Uanset dine behov eller krav til den nye AV-løsning, så er deres fornemste opgave at rådgive dig, indfri dine forventninger og efterfølgende bakke op om din AV-løsning med service og support. Hos dem får du ikke blot det største udbytte af din AV-løsning, men også den komplette oplevelse både før og efter investeringen.

Læs mere her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram