2525/0606-1717

AB-Coaching

AB-Coaching

Ønsker du
Bedre indtjening – Hurtigere eksekvering – Fastholdelse af medarbejdere – Lavere sygefravær – Praktisk konkretisering – Et større engagement – Øget firmaloyalitet

IN HOUSE COACHING sker i jeres virksomhed en eller flere hele dage, og i et, to eller tre niveauer. F.eks. hver eller hver anden måned, klippekort efter behov.  Konkret, praktisk og mærkbart.

Ulrich er Certificeret Coach hos den internationalt anerkendte, professionelle Coach, Sofia Manning, en af Danmarks førende autoriteter inden for coaching. Denne uddannelse, sammenholdt med hans erhvervserfaring som virksomhedsleder og efterskoleforstander, har givet ham et afsæt til at fungere som coach for ledere og ledergrupper.

Coaching er for mig værktøj til:
– fælles værdier og regler
– at overvinde forhindringer til næste step
– tackle samarbejdsproblemer
– tackle når samtalen går udover mål og resultater
– tackle menneskelige barrierer
– o.s.v. AT KOMME FRA A TIL B.
Ulrich Jakobsen

Coaching er desuden motivering af ledergrupper, at få fælles mission, vision, værdier og værdiregler. Coaching hos firmaer og forskellige organisationer er en investering, der giver afkast. Coachingen er med til at tiltrække og fastholde medarbejdere. Coaching er et redskab, som flere og flere virksomheder får øjnene op for, og i stigende grad bliver en del af en lederansættelse.

Læs mere her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram