12/02/2019

Formandens klumme: Tak for en ambitiøs erhvervsplan, Aalborg – vi er klar

Formandens klumme: Tak for en ambitiøs erhvervsplan, Aalborg – vi er klar

Af Mette Schmidt, formand for ErhvervsNetværk 9220.

20.000 nye arbejdspladser i Aalborg Kommune i 2030.
12.000 virksomheder i Aalborg Kommune i 2030.
Større tilfredshed blandt Aalborgs virksomheder i 2030.
Det er de tre meget konkrete mål, som bærer den erhvervsplan for Aalborg Kommune frem mod 2030, som Aalborg Erhvervsråd netop har sendt ud.
Tak for de ambitioner! Fra bestyrelsen i ErhvervsNetværk 9220 møder vi det nye oplæg med anerkendelse:
Vi deler ambitionerne.
·        Vi deler ambitionen om at arbejde i netop den retning.
·        Vi deler ambitionen om at se FN’s 17 verdensmål som ledestjerner i det konkrete arbejde, vi udvikler vores virksomheder, vores samarbejde og vores samfund efter.
·        Vi er i den grad klar til at trække med på at realisere de ambitioner.
Vi kender Aalborg rigtig godt. Så godt, at vi ved, at vi som by og samfund har potentiale til at fremstå som en international erhvervsby. Det potentiale bygger i høj grad på de 175 virksomheder, der er medlem af ErhvervsNetværk 9220. Og på de skoler og uddannelsesinstitutioner – UCN og Aalborg Universitet – der er så meget en del af ErhvervsNetværk 9220 og vores aktiviteter.
Potentialet blev også klart for de 25 nordjyske virksomheder, der som de første deltog i ErhvervsNetværk 9220s workshop om FN’s verdensmål, som blev afviklet sammen med NIRAS den 17. januar.  Det er en workshop, vi har tænkt os at tilbyde endnu flere at gennemgå. Et arbejde, vi i øvrigt har tænkt os til etablere et netværk omkring inden for interesserede virksomheder, forskere og institutioner i ErhvervsNetværk 9220.
Alt det – og de udfordringer, som Aalborg og Danmark står over for i de kommende år – bliver der rig lejlighed til at høre mere om, når ErhvervsNetværk 9220 indbyder alle medlemmer til generalforsamling og Politisk Topmøde 27. februar.
Her kan du møde både nationale toppolitikere – Mette Frederiksen og Preben Bang Henriksen – og de to potentielle borgmesterkandidater i Aalborg Byråd – Thomas Kastrup-Larsen og Mads Duedahl.
Glæd dig til at høre dem uddybe deres ambitioner – og vær med til at præge dem med dine input og dine ideer til, hvordan vi gør Aalborg og Aalborg Øst til den internationale erhvervsby, vi taler om.
Kort sagt: ErhvervsNetværk 9220 tilbyder dig, at du får indflydelse. Indflydelse gennem de relationer, du opbygger sammen med os i ErhvervsNetværk 9220.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram