14/04/2020

Corona Covid-19 desinficeringer

Corona Covid-19 desinficeringer

I forbindelse med Statsminister Mette Frederiksens delvise genåbning af Danmark – herunder af institutioner, er der opstået en del frygt hos de involverede forældre, og ansatte.

I den forbindelse kan PolygonDB tilbyde kold tåge behandling af kommunale bygninger og institutioner, for at være med til at skabe større tryghed for børnene, forældrene og ikke mindst de ansatte i landets institutioner.

PolygonDB har en bred erfaring indenfor desinficeringsområdet, da dette har være en af deres primære opgaver gennem en lang årrække.

PolygonDB’s medarbejdere er instrueret i sikkerhed, og udstyret med påkrævet sikkerhedsudstyr i forbindelse med desinficeringsopgaver.

I løbet af de sidste par måneder har PolygonDB skabt sig stor erfaring med Corona Covid-19 desinficering/rengøring af både større virksomheder, danske virksomheder, forsikringsselskaber og privatkunder. Der har været tale om forebyggende opgaver, såvel som opgaver med konstateret smitte.

Kold tåge saneringen foretages ved special udlægning af Sanosil S010 AG produkt, efter en halv time, kan lokaler bruges igen.

Sanosil S010 Ag er sikkert at anvende. Under desinfektionen frigives kun ilt (O2) og vand. De produktbestanddele, der efterlades, er usynlige og ugiftige.

Sanosil S010 Ag frigiver ingen giftige dampe, og er hverken kræftfremkaldende, eller gen-forandrende.

Produktet er påvist at dræbe/inaktivere Corona Virus, via testrapport EN14476:2013.

Alle testresultater, og datablade kan fremsendes ved forespørgsel.

 

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan PolygonDB eventuelt kan være din virksomhed behjælpelig med Covid-desinficering/rengøring, så kontakt Afdelingschef Ole Klitgaard på telefon 72282818, mobil 29494359 eller på ok@polygondb.dk

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram