19/08/2020

Arkil viser vejen frem!

Arkil viser vejen frem!

 

Tirsdag den 18. august 2020 afholdte Arkil, der er medlem af ErhvervsNetværk 9220, et arrangement, hvor de deltagende blandt andet fik fornøjelsen af, at se Arkils potente asfaltmaskine.

Arkil Anlæg Afdelingschef René Hald fortalte de fremmødte om, hvordan Arkil samarbejder med ErhvervsNetværk 9220, hvilket bl.a. ved at Arkil tager lokale borgere fra Aalborg Øst i praktik og anden form for beskæftigelse.

Endvidere fortalte René Hald om det imponerende anlægsprojekt på Tranholmvej:

Den valgte løsning på denne vej, Tranholmvej Aalborg SØ, er en BSM-fræsning der genanvender den eksisterende asfaltbelægning 100 % ved tilsætning af ny skumbitumen.

Metoden er samtidig Co2 reducerende med ca. 90 % ved produktion af en ton BSM (Bitumen stabiliseret materiale) i forhold til produktion af en ton varmblandet asfalt.”

Der kan læses mere om genanvendelse af asfalt på: www.arkil.dk/bsm.

Den nye form for asfaltarbejde kan i den grad være med til at vise vejen for, hvordan Co2-udledningen kan reduceres og skabe en mere bæredygtig måde at lave vejbelægninger på.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram