21/10/2020

Piraterne tog imod BusinessNetwork 9220

Piraterne tog imod BusinessNetwork 9220

Der var god stemning og trygge rammer, da Aalborg Pirates var vært for BusinessNetwork 9220. De bød medlemmerne velkommen til to morgenkrydderarrangementer, der blev afholdt tirsdag den 20. og onsdag den 21. oktober.

På disse morgenmøder var der taget højde for den tid vi befinder os i! I stedet for en fysisk rundvisning i PIRAThulen havde Aalborg Pirates’ Salgschef Henrik Israelsson været rundt og digitaliserer det hele. Deltagerne på møderne kunne således nyde en digital rundvisning af PIRAThulen. På denne måde fik de indblik i de rammer, der danner genstand for et af Nordjyllands stærkeste brands.

Som altid får deltagerne også lidt need -to-know & nice-to-know viden på dagen:

🏒 Viste du, at én ishockeystav koster 2.500 kr., og at en spiller bruger 4-7 ishockeystave på en sæson (Der er 25 spillere)?
🍺 Viste du, at der under Gigantium står 8 øltanke á 1.000 liter?
🙋‍♂️ Viste du, at op til 150 frivillige arbejder under en ishockeykamp i Gigantium?
😮 Viste du, at der pt. kun må lukkes 375 tilskuere ind til en kamp mod normalt 5.000 tilskuere?
❄️ Viste du, at det koster ca. 10.000 kr. i døgnet at holde isen på banen frosset i vintermånederne. Det koster 17.000 kr. i døgnet ved opstart i august, hvor der er varmere udenfor.

Vi takker Henrik Israelsson og hele teamet bag Aalborg Pirates for to fantastiske og meget betryggende morgenmøder. 🙌

På billedet ses Salgschef Henrik Israelsson og Adm. dir. Morten Secher

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram