Uddannelse & rekruttering

Vi arbejder med 2 målgrupper:

Den ene gruppe er de unge i  9220, som kan varetage et arbejde og har potentiale til at kunne drive den til mere. Vi er opmærksomme på, at denne gruppe skal igennem en screening, således at vi er sikre på, at det match vi laver mellem en ung og en virksomhed, bliver en succes.

Den anden gruppe er universitetsstuderende. Dem, vi forventer, er stabile og arbejdsparate og IKKE skal igennem en screening. Vi mener denne gruppe er interessant, da vi ser det som en oplagt mulighed for at sikre velkvalificeret arbejdskraft i Aalborg. Det er samtidig en oplagt mulighed for, at virksomheden kan se en evt. kommende fast medarbejder an.

Formål:

At sørge for at virksomheder i 9220 får information og viden omkring uddannelse og rekruttering. Derudover vil vi også gerne hjælpe de unge i 9220 til en fremtid med uddannelse og job gennem de virksomheder, der er en del af ErhvervsNetværk 9220.

Mål:

At skabe en fælles Jobbank for virksomheder
At formidle splitansættelser mellem virksomheder
At skabe fleksibilitet i elevpladsansættelser

Læs om:

Praktikservice ved Aalborg HandelsskoleVelkomstcentre – Live and work in North Denmark
Gruppen er til stadighed interesseret i flere medlemmer / input fra erhvervsvirksomhederne – i er alle velkomne på næste gruppemøde. Du er altid velkommen til at kontakte tovholder, Helle Glyø, for information om næste møde.

Kommende møder:

fredag
9 apr.
16:30 - 18:30
Udskudt: Stresshåndtering
mandag
19 apr.
16:30 - 18:00
Kommunikation – hvorfor forstår vi det sagte forskelligt?

Modtag vores nyhedsbrev

checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram