Sundhed

Den moderne levevis bevirker et stigende antal livsstilsygedomme; det kan være fordi vi spiser forkert og/eller bevæger os for lidt. Forkerte arbejdsstillinger kan også påvirke effektivitet på arbejdspladsen, ligeså vel som et dårligt arbejdsmiljø kan give højere risiko for stress. Flere undersøgelser viser, at en investering i sundhed på arbejdspladsen fremmer trivslen og reducerer sygefraværet. De ansattes fysiske og mentale sundhed er vigtige faktorer, når man taler om god økonomi for virksomhederne.

Formål:

At styrke mental og fysisk sundhed blandt virksomhederne i netværket for at skabe resultater blandt medarbejder og bundlinjen.

MÅL:

At øge kendskabet til områdets forskellige tilbud indenfor sundhed og tilbyde rammerne for ideudvikling og samarbejder på tværs.

Kommende møder:

Tanken er foreløbig, at vi herudover vil afholde 2 arrangementer om året. Du er altid velkommen til at kontakte tovholder, for information om næste møde.

Ingen Arrangementer

medlemmer i Sundhed 9220

Virksomhed
Kontaktperson
Telefonnummer
Mail

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram