Jysk Rekruttering

Gode tilbud fra Jysk Rekruttering

 

Trods Jysk Rekruttering arbejder med overkommelige priser, tilbydes her gode rabatter


Personlighedstests

Hos Jysk Rekruttering er vi certificeret i alle testværktøjer fra danske E-stimate, der 3 år i træk er kåret som Danmarks bedste testudbyder inden for personlighedstest, herunder den international anerkendte Five Factor test, men også 4 forskellige IQ tests, teamprofiler, kulturanalyser, den lille DISC profil m.fl.

Vi tilbyder 10 % rabat på alle vore tests.

Du kan læse mere her: https://jyre.dk/

 

Outplacement

Som headhuntere har vi fingeren på pulsen ude i virksomhederne, og vi har et virkelig stort netværk af beslutningstagere, hvilket tilfører vore outplacement forløb en ekstra dimension til at finde en ny arbejdsplads til den afskedigede medarbejder. Desuden er der også indeholdt en lille personlighedstest i starten af forløbet, hvor vi bl.a. kommer ind på emner som selvindsigt, kompetencer, ønsker mv.

Det indledende kemi-møde er gratis.

Vi tilbyder 10 % rabat på alle vores outplacement pakker

 

Headhunting & Rekruttering

Med vores solide erhvervserfaring fra jobs i mange forskellige funktioner, brancher og virksomhedskulturer, TALER VI VIRKSOMHEDERNES SPROG.

Vi udskiller os også ved at være meget grundige mht. kompetenceafklaring, hvor dykker ned i virksomhedens og afdelingens DNA. Udover at afklare både personlige og faglige kompetencer sammen med kunden/lederen, beder vi også om at få et interview med nærmeste kollegaer til den nye medarbejder, vi skal finde til virksomheden. Vi vil være 100 % sikre på, hvilken profil vi skal finde til virksomheden.

Vi er grundige og effektive igennem hele rekrutteringsforløbet, og styrer hele processen i vores GDPR sikre og effektive rekrutteringssystem fra danske Emply, der er yderst brugervenligt for såvel kunder som kandidater.

Vi følger tæt op på onboardingen af den nye medarbejder, og mødes med medarbejderen og kunden ca. 2 mdr. efter medarbejderens første arbejdsdag, hvor vi sikrer, at opstarten forløber godt og får evt. små misforståelser rettet ind.
Rabatten på de 10 % fratrækkes vores honorar, når vi har aftalt et fuldt rekrutteringsforløb.

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram