Jysk Rekruttering

Gode tilbud til medlemmer af Erhvervsnetværk 9220

Personlighedstests

Hos Jysk Rekruttering er vi certificeret i alle testværktøjer fra danske E-stimate, der 3 år i træk er kåret som Danmarks bedste testudbyder inden for personlighedstests bl.a. den internationalt anerkendte Five factor test også kendt som NEO-PI-3 (til mellem- og topledere samt specialister) og Interpersonal (til operationelt og taktisk niveau), men også 4 forskellige IQ tests, teamprofiler, kulturanalyser, den lille DISC profil m.fl.

Vi tilbyder 10 % rabat på alle vore tests.

Outplacement

Som headhuntere har vi fingeren på pulsen ude i de nordjyske virksomheder, og vi har et virkelig stort netværk af beslutningstagere, hvilket tilfører vore outplacement forløb en ekstra dimension og åbning til at finde en ny arbejdsplads til den afskedigede medarbejder. Forløbet starter med en lille personlighedstest, hvor vi bl.a. kommer ind på emner som selvindsigt, kompetencer og ønsker mv. Dernæst ansøgning og CV, fysisk og digital synlighed, networking, øve jobsamtalen mv.

Det indledende kemi-møde er gratis.

Vi tilbyder 10 % rabat på alle vores outplacement pakker.

 

Headhunting & Rekruttering

Med vores solide erhvervserfaring fra jobs i mange forskellige funktioner, brancher og virksomhedskulturer, TALER VI VIRKSOMHEDERNES SPROG.

Vi udskiller os også ved at være meget grundige mht. kompetenceafklaring, hvor vi dykker ned i virksomhedens og afdelingens DNA. Udover at afklare både personlige og faglige kompetencer sammen med kunden/lederen, beder vi også om at få et interview med nærmeste kollegaer til den nye medarbejder, vi skal finde til virksomheden. Vi vil være 100 % sikre på, hvilken profil vi skal finde til virksomheden for dermed at få det rette match.

Vi er grundige og effektive igennem hele rekrutteringsforløbet og styrer hele processen i vores GDPR sikre og effektive rekrutteringssystem fra danske Emply, der er yderst brugervenligt for såvel kunder som kandidater.

Vi følger tæt op på onboardingen af den nye medarbejder og mødes med medarbejderen og kunden ca. 2 mdr. efter medarbejderens første arbejdsdag. Her sikrer vi, at opstarten forløber godt og får evt. små misforståelser rettet ind i tide.
Rabatten på de 10 % fratrækkes vores honorar, når der er aftalt et fuldt rekrutteringsforløb.

 Pre-, on- og reboarding

Medarbejderne er virksomhedens GULD, og hvad enten det drejer sig pre-, on- eller reboarding, er en god forberedelse og en struktureret opstart af en ny medarbejder enorm vigtig. Jo bedre virksomheden gennemfører dette, desto hurtigere er den nye medarbejder selvhjulpen. Denne ydelse sender samtidig et godt signal til omverdenen, og desuden viser flere eksempler fra den virkelige verden store besparelser i tabt produktivitet og dermed en gevinst og kroner på bundlinjen til virksomheden.
Jysk Rekruttering underviser de medarbejdere i virksomheden, der er ansvarlige for modtagelse af nye medarbejdere. Vi gennemfører denne undervisning til rimelige priser, fordi det er vigtigt for os i Jysk Rekruttering at hjælpe nordjyske virksomheder med at vækste, at få og bevare et godt omdømme og have tilfredse medarbejdere.
Denne undervisning er gratis for jer medlemmer af 9220 netværket.

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram