Fokus Fitness

Fokus Fitness

Firmatilbud fra den fleksible aftenskole

Som medlem af Erhvervsnetværk 9220, vil FOKUS-Fitness  tilbyde jer, som virksomhed, at købe medlemsskaber til alle jeres medarbejdere til halv pris – så i stedet for at betale kr. 275,00 pr. md. – skal i kun betale kr. 137,50 pr. medarbejder pr. måned

Men er det ikke stadig dyrt ?? Nej – for vi vægter kvalitet frem for kvantitet! Og har rigtig mange gode tilbud i pakken.
FOKUS-FITNESS tilbyder:

  • Først og fremmest Veluddannede instruktører!
  • Gratis/obligatorisk programlægning til maskiner til ALLE (Så skader forebygges, træningsprincipper forklares mål vil kunne opnås og skavanker bliver der taget højde for)  Har man brug for fysioterapeut til programlægning – så får man det!
  • Mere end 100 hold om ugen at vælge imellem – Yoga, Pilates, Stram Op, Puls/Power, Mindfulness, Zumba, Dans, Step-aerobic, Body-Bike (Spinning) – derudover masser af hold i varmtvandsbassin. ALLE hold med veluddannede instruktører.
  • Åbningstider fra kl. 7-21.00 / Weekend 7-16.00 – NORD dog alle dage fra kl. 6-22.00!

Idet FOKUS-FITNESS er en aftenskole – leverer de også ’viden’ til at tage med hjem – der vil  altid være et fif – godt råd – forklaringer – baggrunde at tage med sig hjem – og sidst men ikke mindst – så har de et miljø, der emmer af nærvær og god stemning – smil og latter er altid en del af dagsordenen!

For yderligere oplysninger og praktiske detaljer kontakt afd.leder Pia Holm Thomsen på 41 18 31 88 eller Pia@Fokus-Folkeoplysning.dk

Vores sponsor